Onder andere de Cantelmolinie krijgt een nieuwe invulling.
Volledig scherm
Onder andere de Cantelmolinie krijgt een nieuwe invulling. © rv

Herinrichting van gebied nabij Zwin begint ten vroegste in 2023: dit staat er allemaal op de planning

Knokke-HeistDe gemeenteraad van Knokke-Heist heeft  groen licht gegeven voor de herinrichting van de Hazegraspolderdijk en de Cantelmolinie. Vlaanderen zal er de ‘recreatieve voorzieningen’ in de Zwinomgeving verbeteren en erfgoed uit de Tachtigjarige Oorlog reconstrueren. De werken beginnen ten vroegste in 2023.  Een overzicht van de plannen.

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.