Deze beelden zullen in de toekomst niet meer te zien zijn in Knokke-Heist. Ook bestelwagens van aannemers zullen verplaatst moeten worden, aangezien de voorgehouden parkeerplaatsen niet meer tijdens het weekend zullen gelden
Volledig scherm
PREMIUM
Deze beelden zullen in de toekomst niet meer te zien zijn in Knokke-Heist. Ook bestelwagens van aannemers zullen verplaatst moeten worden, aangezien de voorgehouden parkeerplaatsen niet meer tijdens het weekend zullen gelden © rv

Gedaan met bouwen of verbouwen op zaterdag in toeristische zone Knokke-Heist: “Willen ons imago van kwalitatieve kustgemeente kracht bijzetten”

Knokke-HeistKnokke-Heist breidt vanaf 1 april 2022 de bouwstop uit van de zomermaanden naar élk weekend. Het zal vanaf dan niet meer mogelijk zijn werken uit te voeren die overlast kunnen veroorzaken binnen de toeristische zone. Ook als eigen inwoner moet je er rekening mee houden. “Wie in het weekend in Knokke-Heist verblijft, is hier voor de rust”, zegt burgemeester Piet De Groote. 

  1. Steel Dreams uit Essen opent pop-up in Knokke: “Kuststreek heeft een grote renovatiemarkt waar wij op mikken”
    Essen/Knokke

    Steel Dreams uit Essen opent pop-up in Knokke: “Kuststreek heeft een grote renovatie­markt waar wij op mikken”

    Het jonge bedrijf Steel Dreams uit Essen (provincie Antwerpen, red) van Nick Van Linden en Anky Van Wesenbeeck groeide op enkele jaren uit van een tweemanszaak naar een kleine KMO met ondertussen 14 werknemers. In heel Vlaanderen worden huizen en bedrijven voorzien van smeedwerk op maat. Een puur ambachtsbedrijf dat nu een volgende stap zet in de groei: een conceptstore in… jawel Knokke. “Mensen kiezen bij renovatie meer en meer voor accenten in staal en de kuststreek heeft nog een grote renovatiemarkt”, klinkt het. Op 28 en 29 mei is er een openingsreceptie voorzien.