De politie op de plek van het ongeval, waar een brandweertent werd geplaatst.
Volledig scherm
De politie op de plek van het ongeval, waar een brandweertent werd geplaatst. © Jan Van Maele

Fietser (58) overlijdt bij aanrijding door vrachtwagen in Knokke

Knokke-HeistEen 58-jarige fietser is dinsdag kort voor de middag om het leven gekomen bij een verkeersongeval vlak bij het station van Knokke. Een vrachtwagen reed de vijftiger uit Knokke aan. Hij overleed ter plaatse. 

 1. Ex-wereldkampioen Nicky Degrendele is gezicht van campagne rond veilig fietsen: “Ik weet hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn in het verkeer”
  Damme/Knokke-Heist

  Ex-wereldkam­pi­oen Nicky Degrendele is gezicht van campagne rond veilig fietsen: “Ik weet hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn in het verkeer”

  De politiezone Damme/Knokke-Heist zet de komende tijd sterk in op fietsveiligheid. Voor de negende editie van de campagne ‘Ej me velo gezien!?’ wordt gerekend op de steun van baanwielrenster Nicky Degrendele uit Jabbeke. “Ik train regelmatig op de weg, dus weet ik hoe belangrijk het is om goed zichtbaar en met een verkeersveilige fiets op pad te gaan”, zegt de voormalig wereldkampioen keirin.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.