Ilse De Meulemeester
Volledig scherm
PREMIUM
Ilse De Meulemeester © Photo News

Ex-miss Ilse De Meulemeester (51) krijgt maand cel voor lasterlijke aangifte tegen frituurbaas: “Beiden doen er klaarblijkelijk alles aan om elkaar schade te berokkenen”

Knokke/AntwerpenHoewel ze zelf de vrijspraak vroeg en daarin werd gesteund door het Openbaar Ministerie, is Ilse De Meulemeester (51) in de Brugse rechtbank toch veroordeeld tot één maand cel voor een lasterlijke aangifte tegen een Nederlands-Antwerpse frituurbaas. De ex-miss beschuldigde Jacobus Perdaems (65) van belaging, maar volgens de rechter wijst alles erop dat die klacht vals was. “Beiden zijn al jarenlang verwikkeld in een privévendetta, waarin ze elkaar bestoken met wederzijdse klachten”, klonk het in het vonnis. “Over het kwaad opzet bestaat geen twijfel.”

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.