Ruben Van Leeuwe interviewt sollicitante Sofie De Geyter.
Volledig scherm
Ruben Van Leeuwe interviewt sollicitante Sofie De Geyter. © Benny Proot

Elke sollicitatie een feestje! Knoks ziekenhuis pikt potentiële werknemers zelf op met de Ambulance Ambiance

Zeg niet zomaar ziekenwagen tegen de AmbulanceAmbiance. Het AZ Zeno in Knokke-Heist pikt potentiële werknemers thuis op, waarna er een klein feestje losbarst in het omgebouwde voertuig. Ook het sollicitatiegesprek zelf kan er - indien gewenst - plaatsvinden. “In deze regio is het een hele uitdaging om nieuw personeel aan te trekken. Met deze campagne willen we ons onderscheiden én meteen tonen dat het leuk werken is in ons ziekenhuis", zegt Ruben Van Leeuwe, hoofd van de personeelsdienst. 

  1. Zoute Grand Prix verkozen tot beste event ter wereld tijdens ‘Oscars voor autorally’s’: “We schakelen in 2022 nóg versnelling hoger”
    PREMIUM
    Knokke-Heist

    Zoute Grand Prix verkozen tot beste event ter wereld tijdens ‘Oscars voor autorally’s’: “We schakelen in 2022 nóg versnel­ling hoger”

    De Zoute Grand Prix Week is in Londen unaniem verkozen tot ‘s werelds beste event voor historische wagens. Wat in 2010 begon als een oldtimerrally onder vrienden in Knokke, is uitgegroeid tot een absoluut topevenement. En dat werd door een internationale vakjury beloond tijdens de Historic Motoring Awards 2021, zowat de Oscars voor autorally’s. Organisatoren Filip en David Bourgoo zijn trots, maar blikken nu al vooruit naar 2022.