Eline De Munck opent Odette Lunettes in Knokke.
Volledig scherm
Eline De Munck opent Odette Lunettes in Knokke. © Benny Proot

Eline De Munck verkoopt nu ook brillen in Knokke: “Hier wil je zien én gezien worden”

Knokke-HeistGezien en gezien worden, daar draait het om in Knokke-Heist. Dat weet ook Eline De Munck. In de Kustlaan opent ze een ‘Sea’sonal Store van Odette Lunettes. Naast Antwerpen en Gent is Knokke de derde stek van het brillenmerk. Leuk extraatje: De Munck lanceert deze zomer een  ‘Knokke Le Zoute’-montuur. 

  1. ASSISEN. Tommy Jonckheere (32) schuldig aan opzettelijke slagen met de dood van Willy Deweert (55) tot gevolg: “Er is twijfel over de intentie tot doden”
    PREMIUM
    Oostende

    ASSISEN. Tommy Jonckheere (32) schuldig aan opzettelij­ke slagen met de dood van Willy Deweert (55) tot gevolg: “Er is twijfel over de intentie tot do­den”

    In het Brugse assisenhof is Tommy Jonckheere (32) schuldig verklaard aan opzettelijke slagen en verwondingen met de dood van Willy Deweert (55) tot gevolg. De jury volgde daarmee de stelling van de verdediging. Het Openbaar Ministerie en de burgerlijke partij hadden tevergeefs om een veroordeling voor doodslag gevraagd. Donderdagavond kent de beschuldigde z'n straf. Hij riskeert maximaal 10 jaar opsluiting.