A11 volledig afgesloten door gekantelde vrachtwagen met grind
Volledig scherm
A11 volledig afgesloten door gekantelde vrachtwagen met grind © Jan Van Maele

E34-A11 richting Antwerpen urenlang afgesloten door gekantelde vrachtwagen met grind

Brugge/Knokke-HeistOp de E34-A11 richting Antwerpen ter hoogte van Dudzele gebeurde maandagochtend even na 4 uur een verkeersongeval met een vrachtwagen. Daarbij belandde de oplegger met lading op de rijbaan.

  1. STRAFPLEITERS. Mieke Byttebier (36) verdedigt leider van moordende hiphopbende RAW13 én is mama van twee: “Mijn oudste weet dat ik naar de boeven ga”
    PREMIUM
    Oostkamp/Zedelgem

    STRAFPLEI­TERS. Mieke Byttebier (36) verdedigt leider van moordende hiphopben­de RAW13 én is mama van twee: “Mijn oudste weet dat ik naar de boeven ga”

    Ze was nog maar stagiaire toen ze naar het politiekantoor geroepen werd om Jacky Labaere bij te staan. De leider van hiphopbende RAW13 had samen met drie kompanen een dodelijke raid gepleegd op een café. Twaalf jaar later is Mieke Byttebier (36) nog steeds zijn advocate. “Hij is een ruwe bolster met een zachte binnenkant”, zegt ze, al was hun eerste ontmoeting niet bepaald zacht te noemen. Wij spraken de Oostkampse over haar klik met een moordenaar, en de combinatie van het strafpleiten met het moederschap.