Geen overrompeling op het strand en de strandbars te Knokke ondanks het mooie weer.
Volledig scherm
Geen overrompeling op het strand en de strandbars te Knokke ondanks het mooie weer. © Benny Proot

“Druk? Ja, maar verre van een overrompeling”: beachbars in Knokke-Heist wijten ‘gewone drukte’ aan hoge brandstofprijzen

Knokke-HeistMet 20 graden en een stralende zon op zaterdag en nog wat warmer op zondag kozen veel Belgen voor een dagje aan zee. Het echte massatoerisme bleef echter uit en daar hadden veel beachbars niet meteen een verklaring voor. Al zouden volgens Frederik Torresan, voorzitter van de baigneurs in Knokke-Heist, de hoge brandstofprijzen een reden kunnen zijn.

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Ontdek het Knokke-Heist van vroeger, nu en straks in belevingscentrum ‘HEY’: “Museumbezoeker ontdekt hier uitzonderlijke architectuur, boeiende verhalen en mooie tradities”
  PREMIUM
  Knokke-Heist

  Ontdek het Knok­ke-Heist van vroeger, nu en straks in belevings­cen­trum ‘HEY’: “Museumbe­zoe­ker ontdekt hier uitzonder­lij­ke architec­tuur, boeiende verhalen en mooie tradities”

  Museum Sincfala onderging de voorbije twee jaar een volledige make-over. In het vernieuwd gebouw, dat is ingericht met de nieuwste museale belevingstechnieken, opent het belevingscentrum nu opnieuw de deuren onder de naam ‘HEY’. Ook inhoudelijk wordt de blik verruimd en zal de bezoeker alles ontdekken over het Knokke-Heist van toen, nu en straks.