Niels Deleyn.
Volledig scherm
Niels Deleyn. © RV

Dit is de man die zijn broek liet zakken in het stemhokje: “Mijn vriendin zag mij ineens op het nieuws in Oostenrijk”

Niels Deleyn (31) was dé ster onder de kiezers gisteren. Hij liet zijn broek zakken in het stemhokje en zijn foto ging viraal, ook ver buiten ons land. “Als politici hun broek mogen laten zakken voor een stem, dan mag ik dat toch ook als ik ga kiezen?”

73 reacties

 • Steven Goossens Schenck von Toutenburg

  4 jaar geleden
  waarom een boete? Wat is er mis met een paar mooie benen?
 • Diane Bernaerts

  4 jaar geleden
  Openbare zedenschennis? Had hij een short aangehad, had je evenveel van zijn benen gezien als nu.
 • Karl Van der Zande

  4 jaar geleden
  goede aktie... kon ik maar op U stemmen ;-)
 • Jef Heffens

  4 jaar geleden
  Misschien had hij nog 3, 4 of vijf andere broeken aan. Clowns in het circus laten soms 10 broeken vallen en staan uiteindelijk nog in hun boxers short.
 • Francois Troch

  4 jaar geleden
  een vriendin die op zo een foto ziet dat dat haar lief is, een clown is een clown
 1. Frank (60) leerde koning Filip surfen en is nu officieel gehuldigd als hofleverancier: “Ontvangst op het paleis was heel hartelijk”
  PREMIUM
  Knokke-Heist

  Frank (60) leerde koning Filip surfen en is nu officieel gehuldigd als hofleveran­cier: “Ontvangst op het paleis was heel hartelijk”

  En of hij straalde, Frank Vanleenhove, toen hij dinsdag werd ontvangen op het Koninklijk Paleis. De uitbater van Surfers en Lakeside Paradise werd er officieel gehuldigd als hofleverancier. Een erkenning waar de man, die koning Filip leerde de zee te bedwingen vanop een surfplank, enorm trots op is. “Wat een jaar is 2022 al geweest. Ik sta 40 jaar op het strand, Surfers Paradise bestaat 35 jaar én ik werd hofleverancier. Al is dit zeker de verdienste van een volledig team”, zegt Frank. Uit het gesprek met de koning bleek alvast dat die laatste nog plannen inzake surfen heeft.