In de Dembell mobilhome is zelfs een parkeergarage voor je wagen voorzien.
Volledig scherm
PREMIUM
In de Dembell mobilhome is zelfs een parkeergarage voor je wagen voorzien. © Peter Mosoni

Deze mobilhome van 1,2 miljoen euro is meer een jacht op wielen, inclusief parkeergarage, en je kan hem dit weekend uitzonderlijk zien in Knokke: “Ons doelpubliek heeft geen last van de energiecrisis”

Knokke-HeistEen mobilhome zo groot dat je er je wagen in kunt parkeren: wie 1,2 miljoen euro, exclusief btw welteverstaan, te veel heeft, kan zich zo’n ‘jacht op wielen’ aanschaffen bij het Hongaarse Dembell Motorhomes. Dit weekend is de motorhome voor de happy few voor het eerst in België te bewonderen, tijdens de Zoute Grand Prix in Knokke. Wij gingen al eens een kijkje nemen.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Knokke-Heist richt schadefonds op voor gezinnen zonder gas rond bouwput, aannemer reageert: “Ja, we wisten dat het een risicovolle onderneming was”
  PREMIUM
  Knokke-Heist

  Knok­ke-Heist richt schade­fonds op voor gezinnen zonder gas rond bouwput, aannemer reageert: “Ja, we wisten dat het een risicovol­le onderne­ming was”

  Knokke-Heist richt een schadefonds op voor de getroffen gezinnen die al wekenlang zonder gasaansluiting zitten rond het Maes en Boereboomplein. Concreet komt de gemeente tussen in alle kosten die moeten gemaakt worden om opnieuw aangesloten te worden op het gasnet “We willen onze inwoners niet aan hun lot overlaten”, zegt burgemeester Piet De Groote (GBL). Wat betreft de schade aan de woningen, moeten de getroffen bewoners zich richten tot aannemer Artes.