Links: Eigenaar Tom Hubregtse meet de schade op na de wateroverlast van maandagmiddag. Rechts: De hele kelder van de winkel stond blank. Tom Hubregtse en Anathé Huys probeerden nog in allerijl de schoenen op het onderste schap in veiligheid te brengen.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Eigenaar Tom Hubregtse meet de schade op na de wateroverlast van maandagmiddag. Rechts: De hele kelder van de winkel stond blank. Tom Hubregtse en Anathé Huys probeerden nog in allerijl de schoenen op het onderste schap in veiligheid te brengen. © Marichael/Facebook Etoile

“De hele kelder is onder water gelopen”: Schoenenboetiek Étoile in Knokke hard getroffen door zware regenval

Knokke-HeistDe hevige regen heeft maandagmiddag in Knokke heel wat overlast veroorzaakt. Onder andere schoonheidsinstituut Yves Rocher en schoenenzaak Ralet in de Lippenslaan hebben hinder ondervonden, maar schoenenzaak Étoile in de Dumortierlaan leed ongetwijfeld de zwaarste schade. “We hebben al zeker 60 emmers vanuit de kelder naar boven gedragen. Het is verschrikkelijk.”

  1. Knokke-Heist richt schadefonds op voor gezinnen zonder gas rond bouwput, aannemer reageert: “Ja, we wisten dat het een risicovolle onderneming was”
    PREMIUM
    Knokke-Heist

    Knok­ke-Heist richt schade­fonds op voor gezinnen zonder gas rond bouwput, aannemer reageert: “Ja, we wisten dat het een risicovol­le onderne­ming was”

    Knokke-Heist richt een schadefonds op voor de getroffen gezinnen die al wekenlang zonder gasaansluiting zitten rond het Maes en Boereboomplein. Concreet komt de gemeente tussen in alle kosten die moeten gemaakt worden om opnieuw aangesloten te worden op het gasnet “We willen onze inwoners niet aan hun lot overlaten”, zegt burgemeester Piet De Groote (GBL). Wat betreft de schade aan de woningen, moeten de getroffen bewoners zich richten tot aannemer Artes.