Links: Eigenaar Tom Hubregtse meet de schade op na de wateroverlast van maandagmiddag. Rechts: De hele kelder van de winkel stond blank. Tom Hubregtse en Anathé Huys probeerden nog in allerijl de schoenen op het onderste schap in veiligheid te brengen.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Eigenaar Tom Hubregtse meet de schade op na de wateroverlast van maandagmiddag. Rechts: De hele kelder van de winkel stond blank. Tom Hubregtse en Anathé Huys probeerden nog in allerijl de schoenen op het onderste schap in veiligheid te brengen. © Marichael/Facebook Etoile

“De hele kelder is onder water gelopen”: Schoenenboetiek Étoile in Knokke hard getroffen door zware regenval

Knokke-HeistDe hevige regen heeft maandagmiddag in Knokke heel wat overlast veroorzaakt. Onder andere schoonheidsinstituut Yves Rocher en schoenenzaak Ralet in de Lippenslaan hebben hinder ondervonden, maar schoenenzaak Étoile in de Dumortierlaan leed ongetwijfeld de zwaarste schade. “We hebben al zeker 60 emmers vanuit de kelder naar boven gedragen. Het is verschrikkelijk.”

  1. Slecht ziekenhuiseten? Zo kan het ook. Chef Pieter De Smet (AZ Zeno) toont hoe lekker én gezond kunnen samengaan en overtuigde zelfs Gault&Millau: “Lekker eten geeft een boost aan onze patiënten”
    PREMIUM
    Knokke-Heist

    Slecht ziekenhuis­eten? Zo kan het ook. Chef Pieter De Smet (AZ Zeno) toont hoe lekker én gezond kunnen samengaan en overtuigde zelfs Gault&Millau: “Lekker eten geeft een boost aan onze patiënten”

    Flauwe ziekenhuiskost maakt je nog slapper, dat bewijst het VTM-programma ‘Ze zeggen dat’. Twee weken volstond om al een dramatisch effect op de bloedwaarden te zien. Al is er één uitzondering: het AZ Zeno in Knokke-Heist. Daar slagen ze erin om alles 100% vers te bereiden. Daar kruipt véél tijd en moeite in, maar het loont. Ze werken nu zelfs aan een heus voedselbos naast het ziekenhuis. “Lekker eten maakt deel uit van onze cultuur." Chef Pieter De Smet toont ons hoe het wél gezond kan in een ziekenhuiskeuken.