Amine M. was de dag van de feiten te zien op camerabeelden.
Volledig scherm
Amine M. was de dag van de feiten te zien op camerabeelden. © rv

Dan toch geen internering voor illegaal die vrouw neerstak tijdens inbraak: man verschijnt binnen 3 weken al voor rechter

Een 26-jarige Algerijn moet binnen drie weken voor de correctionele rechtbank in Brugge verschijnen op verdenking van poging tot doodslag. Amine M. stak eind vorig jaar een vrouw neer in haar eigen woning in Knokke. Aanvankelijk leek hij geïnterneerd te zullen worden, maar de gerechtspsychiater verklaarde de man recent alsnog toerekeningsvatbaar.

2 reacties

 • jan van reeth

  2 jaar geleden
  en die zelfverklaarde "gerechtspsychiater" dezelfde straf geven wegens belemmering van justitie.
 • Frederik Lootens

  2 jaar geleden
  En nu levenslang. Een positief signaal zal dat zijn voor de bevolking.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Van Geweuneweg tot Zonder Meer: hier kan je verpakkingsvrij winkelen in West-Vlaanderen
  PREMIUM
  West-Vlaanderen

  Van Geweuneweg tot Zonder Meer: hier kan je verpak­kings­vrij winkelen in West-Vlaanderen

  Tijdens Mei Plasticvrij proberen we het gebruik van verpakkingen, die zo goed als altijd plastic bevatten, te beperken. Een goede manier om te helpen, is je inkopen doen bij verpakkingsvrije winkels. Je neemt zelf een potje, doos of bokaal mee en weegt wat je koopt en vermijdt zo heel wat overbodig afval. Om het jou gemakkelijk te maken bundelen we 8 verpakkingsvrije winkels in West-Vlaanderen.