De strafrechter was niet mals.
Volledig scherm
De strafrechter was niet mals. © JHM

Comateuze mama van 2 krijgt jaar cel na inname speedball

Een jonge moeder met twee kinderen uit Knokke die al anderhalf jaar in coma ligt en feitelijk ‘leeft als een plant’ is opvallend genoeg veroordeeld tot 1 jaar cel met uitstel. 

0 reacties

 1. Feestende tieners troepen opnieuw samen op strand van Knokke: “Als ouders zich niets van hun kinderen aantrekken, staan wij voor een stukje alleen”
  Knokke-Heist

  Feestende tieners troepen opnieuw samen op strand van Knokke: “Als ouders zich niets van hun kinderen aantrekken, staan wij alleen”

  Net als de voorbije dagen troepten vrijdagavond weer een paar honderd tieners samen op het strand en de Zeedijk van Knokke. De jongeren, veelal tussen 14 en 16 jaar oud, zorgden vooral voor geluidsoverlast. De politie laakt (opnieuw) het gedrag van hun ouders. “Als zij zich niets van hun kinderen aantrekken, staan wij voor een stukje alleen", zegt korpschef Steve Desmet.
 2. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"