Met deze cartoons viel de man in de prijzen
Volledig scherm
Met deze cartoons viel de man in de prijzen © rv

Cartoons over fascisme en racisme leveren O-Sekoer eerste prijs op

Knokke-HeistCartoonist O-Sekoer heeft de eerste prijs Press Cartoon Belgium gewonden met zijn cartoons over fascisme en racisme. 

 1. 10 keer House of Cards aan de Noordzee: van ‘Je moe nie lachen wi, Cindy’ tot spraakmakend onderzoek in Knokke-Heist
  PREMIUM

  10 keer House of Cards aan de Noordzee: van ‘Je moe nie lachen wi, Cindy’ tot spraakma­kend onderzoek in Knok­ke-Heist

  Een politieke bom op barsten in Knokke-Heist. Huiszoeking in het stadhuis van Blankenberge en een proces rond machtsmisbruik, jaloezie en politieke afrekeningen in De Haan. Wie woensdag de politieke actualiteit aan onze kust volgde, waande zich even in de bejubelde Netflix-reeks House Of Cards over machtsmisbruik in het Witte Huis. Wordt het politieke spel dan veel harder gespeeld langs de zeedijk tussen De Panne en Knokke-Heist? Voor deze 10 dossiers hoefden we niet eens ver terug in de tijd. “Belangenvermenging? Much ado about nothing.”
  Knokke-Heist
 2. Van studiootje in Knokke tot drieslaapkamerduplex in Koksijde: dit koop je in de kustgemeenten voor de gemiddelde prijs van 295.000 euro
  PREMIUM

  Van studiootje in Knokke tot drieslaap­ka­mer­du­plex in Koksijde: dit koop je in de kustgemeen­ten voor de gemiddelde prijs van 295.000 euro

  Vorig jaar daalde de gemiddelde prijs voor een appartement aan zee volgens notaris.be lichtjes tot 295.000 euro (- 0,7%). Maar wat koop je precies voor dat geld? Onze woonexpert Björn Cocquyt maakte een tocht langs onze twaalf kustgemeenten en keerde terug met een verrassend uiteenlopende selectie. “In de ene gemeente krijg je voor dat budget slechts een kleine studio, in de andere drie slaapkamers.”