Van het startpodium voor het WK tijdrijden schiet steeds minder over.
Volledig scherm
Van het startpodium voor het WK tijdrijden schiet steeds minder over. © Mathias Mariën

Bye bye WK: afbraak op strand van Knokke-Heist volop bezig

Knokke-HeistDe voorbije dagen vertrokken de beste tijdrijders ter wereld er, donderdag was er vooral werkvolk te bespeuren. De afbraak van het WK-startpodium op het strand van Knokke-Heist is dan ook volop bezig. 

 1. Peter De Clercq zegt restaurant vaarwel en opent winkel in Lippenslaan in Knokke: “Tijd om kennis te delen, na dertig jaar in de horeca”
  PREMIUM
  Knokke/Maldegem

  Peter De Clercq zegt restaurant vaarwel en opent winkel in Lippen­slaan in Knokke: “Tijd om kennis te delen, na dertig jaar in de horeca”

  Barbecuekoning en tv-presentator Peter De Clercq (51) sluit het hoofdstuk van zijn restaurant Elckerlijc in Maldegem af en opent donderdag een winkel op de Lippenslaan in Knokke. Zijn restaurant komt in handen van zijn dochters en hun mama. “In mijn winkel trek ik mijn levensverhaal door en verkoop ik alles wat je nodig hebt om buiten te leven en te koken.” Wij gingen al eens langs.
 2. RESTOTIP. Seafoodbar Belge in hartje Brugge: "Topadresje voor visliefhebbers”
  PREMIUM
  Brugge

  RESTOTIP. Seafoodbar Belge in hartje Brugge: "Topadresje voor visliefheb­bers”

  Restaurants die zich specialiseren in visgerechten zijn niet dik gezaaid in Brugge. Seafoodbar Belge sprong in het spreekwoordelijke gat en lijkt een nieuw topadresje te zullen worden voor liefhebbers van vis en schaaldieren. “De ideale plaats voor wie houdt van een diner, maar ook voor wie tussen het shoppen door een hongertje heeft”, omschrijft Lindsey Van de Geuchte haar zaak. Wij gingen alvast even proeven.