Bjorn De Waele geniet met volle teugen van zijn nieuwe politiehond Diesel
Volledig scherm
Bjorn De Waele geniet met volle teugen van zijn nieuwe politiehond Diesel © Mathias Mariën

Björn verloor twee politiehonden bij tragisch ongeval, maar slaagt nu voor eindexamen met nieuwe collega

Knokke-HeistFantastisch nieuws voor hondengeleider Björn De Waele van de politiezone Damme/Knokke-Heist. Samen met zijn politiehond Diesel slaagde de man voor het eindexamen. Begin dit jaar verloor hij nog zijn twee politiehonden bij een tragisch verkeersongeval. 

 1. “Hij geeft me moed om door te gaan”: politieman werkt met nieuwe patrouillehond, nadat Drago en Blue stierven bij verkeersongeval
  PREMIUM

  “Hij geeft me moed om door te gaan”: politieman werkt met nieuwe patrouille­hond, nadat Drago en Blue stierven bij verkeerson­ge­val

  Een zwaar verkeersongeval haalde begin februari het leven van Björn De Waele (42), hondengeleider van de politiezone Damme/Knokke-Heist, overhoop. Het verlies van zijn politiehonden Drago en Blue liet geen enkele dierenliefhebber onberoerd. Vandaag werkt Björn hard aan zijn comeback met Diesel (1), een Mechelse herder. “Diesel verzet mijn gedachten en geeft me de moed om door te gaan.”
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.