In Westkapelle belandde zondagnacht een wagen in een diepe waterplas, aan de rotonde van de Sluisstraat en Hazegrasstraat. Er vielen geen gewonden. De politie trof de twee inzittenden te voet aan, onderweg richting Nederland.
Volledig scherm
In Westkapelle belandde zondagnacht een wagen in een diepe waterplas, aan de rotonde van de Sluisstraat en Hazegrasstraat. Er vielen geen gewonden. De politie trof de twee inzittenden te voet aan, onderweg richting Nederland. © Jan Van Maele

Auto boort zich door vangrails en eindigt in diepe waterplas: inzittenden tijdlang spoorloos

WestkapelleIn Westkapelle bij Knokke was het zondagnacht even alle hens aan dek toen een half gezonken auto werd aangetroffen in een diepe waterplas. Een voorbijrijdende automobilist aan de rotonde van de Sluisstraat en Hazegrasstraat verwittigde rond 3 uur de hulpdiensten toen die het voertuig zag liggen. Mogelijk zaten er nog mensen in. 

  1. Zomerhit en Radio2 Aan zee komen deze zomer 6 weken exclusief naar Blankenberge

    Zomerhit en Radio2 Aan zee komen deze zomer 6 weken exclusief naar Blankenber­ge

    Ook dit jaar slaan Eén en Radio2 de handen in elkaar voor Zomerhit. Gaststad voor dit grootse muziekfeest is Blankenberge. Van maandag 10 juli tot en met zaterdag 19 augustus strijden twintig artiesten er om de felbegeerde trofee. Dat betekent zes weken lang Radio2 Aan Zee, zes televisieshows op Eén en een uitgebreide livebeleving op twee verschillende locaties in de badstad. “Dat klinkt als muziek in de oren en is geweldig nieuws voor onze artiesten én ons publiek”, reageert presentator Niels Destadsbader.
    Blankenberge