Arno Meyns en zijn ‘boothond’ Freeda. Samen waren ze onafscheidelijk tijdens die ongelofelijke wereldreis.
Volledig scherm
PREMIUM
Arno Meyns en zijn ‘boothond’ Freeda. Samen waren ze onafscheidelijk tijdens die ongelofelijke wereldreis. © RV

Arno (29) vertrok al liftend vanuit Brussel... Zes jaar later zeilt hij vanuit Australië terug naar ons land: “Alles wat kon mislopen, is gebeurd. Maar wát een avontuur”

Knokke-HeistNa wellicht wel hét avontuur van zijn leven is Arno Meyns (29) uit Knokke-Heist terug thuis. In 2015 vertrok hij al liftend vanuit Brussel naar... eindbestemming onbekend. Via de Alpen en Canada belandde hij in Nieuw-Zeeland en Australië, waar hij 11 maanden geleden aan een zeiltocht naar huis begon. Met meestal ook alleen zijn hond Freeda aan boord. “Ik heb momenten gehad waarop ik dacht dat mijn schip verloren was, maar telkens vond ik een manier om het varende te houden.”

  1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
    Tweakers

    De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

    Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.