Bij rioleringswerken in het Binnenhof in Knokke-Heist zijn arbeiders op een Duitse manschappenbunker gestoten.
Volledig scherm
Bij rioleringswerken in het Binnenhof in Knokke-Heist zijn arbeiders op een Duitse manschappenbunker gestoten. © Mathias Mariën

Arbeiders ontdekken Duitse bunker bij rioleringswerken in Knokke-Heist

Knokke-HeistBij rioleringswerken in het Binnenhof in Knokke-Heist zijn arbeiders op een Duitse manschappenbunker uit WO II gestoten. Die was een onderdeel van het Steunpunt Binnenhof, dat op zijn beurt deel uitmaakte van de Atlantikwall.

  1. Lekker in je vel in februari? Gezondheidscoach en Big Brotherwinnares Heidi deelt haar tips: “Gun jezelf af en toe een ‘guilty pleasure’”
    PREMIUM
    Brugge

    Lekker in je vel in februari? Gezond­heids­coach en Big Brotherwin­na­res Heidi deelt haar tips: “Gun jezelf af en toe een ‘guilty pleasure’”

    Februari is traditiegetrouw ‘detox’-maand bij uitstek. Een maand zonder alcohol voor velen, of hét moment om toch van die goede voornemens werk te maken. Niet toevallig krijgt gezondheidscoach Heidi Zutterman (45) uit Brugge nu de meeste geïnteresseerden over de vloer. Ze leert ons hoe we lichaam en geest kunnen boosten. “Ga je ‘s avonds niet meer bewegen of werken? Probeer dan deze voedingsstof te vermijden.”