Ann Cafmeyer (47) overleed bij het ongeval op de Zeedijk van Knokke-Heist.
Volledig scherm
PREMIUM
Ann Cafmeyer (47) overleed bij het ongeval op de Zeedijk van Knokke-Heist. © Jan Van Maele/Mathias Mariën

Ann (47) overleden na tragisch ongeval op Zeedijk: “Ze passeerde nochtans dagelijks aan die slagboom”

Bij een tragisch ongeval op de Zeedijk van Knokke-Heist is Ann Cafmeyer uit Zeebrugge om het leven gekomen. De 47-jarige vrouw reed maandagavond met haar bromfiets tegen een slagboom en overleed ter plaatse. Vermoedelijk was ze verblind door de zon. Haar familie blijft verweesd achter. “Ze kende de plaats van het ongeval nochtans goed...”, zucht haar zus Mieke. 

 1. Genieten we deze zomer weer van festivals of zien organisatoren het somber in? “Met mondmaskers en op anderhalve meter afstand? Dan hoeft het niet”
  PREMIUM
  Brugge/Zeebrugge

  Genieten we deze zomer weer van festivals of zien organisato­ren het somber in? “Met mondmas­kers en op anderhalve meter afstand? Dan hoeft het niet”

  Festivalorganisatoren leven op hoop nu de vaccinatiecampagne op dreef komt en het overgrote deel van de Vlamingen mogelijk nog voor de zomer gevaccineerd kan worden. Maar komt dat op tijd? “Uiterlijk midden maart valt een beslissing over de zomerfestivals”, zegt Vlaams minister van Cultuur Jan Jambon (N-VA). In en rond Brugge houden organisatoren de coronacijfers angstvallig in de gaten.
 1. Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg
  Play

  Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg

 2. Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten
  Play

  Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten