Gebedsgenezer Geert V. riskeert vijf jaar cel voor oplichting
Volledig scherm
PREMIUM
Gebedsgenezer Geert V. riskeert vijf jaar cel voor oplichting © Mathias Mariën

Alternatieve genezer riskeert vijf jaar cel: “Hij beloofde terminale kankerpatiënt nog dertig jaar leven, negen maanden later stierf hij. Het is een kwakzalver”

Een 61-jarige ‘alternatieve genezer’ riskeert vijf jaar cel voor oplichting van een terminale man uit Ninove. Geert V. beloofde de man die aan kanker leed dat hij nog 30 jaar zou leven dankzij een alternatieve behandeling met een fiks prijskaartje. Zijn belofte? De tumoren zonder operatie verwijderen uit het lichaam. Enkele maanden later stierf de man toch. “We hebben te maken met een kwakzalver die mensen die ten einde raad zijn oplicht”, sprak de procureur streng.

3 reacties

 • karl van dyck

  3 jaar geleden
  Oncologen & Specialisten die tewerkgesteld worden door de Pharmaceutische wereld ,doen niets anders dan denken dat ze mensen helpen. Die zijn ook zeker van hun stuk,net als kwakzalvers maar zevweten evenveel dan deze gasten.
 • Peter Neefs

  3 jaar geleden
  Museeuw .. Ja die zie ik daar nog intrappen
 • Raphael Coryn

  3 jaar geleden
  Hoe kan men in zo mensen geloven? Men weet toch dat wonderen niet bestaan. Maak van 5 jaar 50 dat zou beter zijn.
 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Duurzaam project De Lange Thuyn in de steigers: 239 wooneenheden voor gezinnen, starters en senioren
  PREMIUM
  Blankenberge

  Duurzaam project De Lange Thuyn in de steigers: 239 wooneenhe­den voor gezinnen, starters en senioren

  Op de grens met het poldergebied in het zuidoosten van Blankenberge realiseren WVI (West-Vlaamse Intercommunale), Lokaal Bestuur Blankenberge en sociale huisvestingsmaatschappij Het Lindenhof een nieuwe woonbuurt De Lange Thuyn Blankenberge met 239 wooneenheden voor gezinnen, starters en senioren. De infrastructuurwerken werden gegund aan aannemingen Penninck nv voor een bedrag van 4,7 miljoen euro.