Gebedsgenezer Geert V. riskeert vijf jaar cel voor oplichting
Volledig scherm
PREMIUM
Gebedsgenezer Geert V. riskeert vijf jaar cel voor oplichting © Mathias Mariën

Alternatieve genezer riskeert vijf jaar cel: “Hij beloofde terminale kankerpatiënt nog dertig jaar leven, negen maanden later stierf hij. Het is een kwakzalver”

Een 61-jarige ‘alternatieve genezer’ riskeert vijf jaar cel voor oplichting van een terminale man uit Ninove. Geert V. beloofde de man die aan kanker leed dat hij nog 30 jaar zou leven dankzij een alternatieve behandeling met een fiks prijskaartje. Zijn belofte? De tumoren zonder operatie verwijderen uit het lichaam. Enkele maanden later stierf de man toch. “We hebben te maken met een kwakzalver die mensen die ten einde raad zijn oplicht”, sprak de procureur streng.

3 reacties

 • karl van dyck

  2 jaar geleden
  Oncologen & Specialisten die tewerkgesteld worden door de Pharmaceutische wereld ,doen niets anders dan denken dat ze mensen helpen. Die zijn ook zeker van hun stuk,net als kwakzalvers maar zevweten evenveel dan deze gasten.
 • Peter Neefs

  2 jaar geleden
  Museeuw .. Ja die zie ik daar nog intrappen
 • Raphael Coryn

  2 jaar geleden
  Hoe kan men in zo mensen geloven? Men weet toch dat wonderen niet bestaan. Maak van 5 jaar 50 dat zou beter zijn.
 1. 19 beklaagden lenen bankkaart en pincode uit aan phishingbende en zien bijna 200.000 euro via hun rekening versluisd worden: “We zijn naïef geweest”
  Blankenberge/Antwerpen

  19 beklaagden lenen bankkaart en pincode uit aan phishing­ben­de en zien bijna 200.000 euro via hun rekening versluisd worden: “We zijn naïef geweest”

  19 zogenaamde ‘money mules’ of ‘geldezels’ hebben zich voor de rechter moeten verantwoorden, omdat ze hun bankkaart en pincode hebben uitgeleend aan een phishingbende. Via hun rekening werd in totaal bijna 200.000 euro witgewassen. Onder de beklaagden ook een vader en zoon uit Blankenberge en moeder en dochter uit Antwerpen. “Ze is in haar wanhoop op het voorstel van de bende ingegaan”, stelde de advocate van de moeder.