A female old hand on soil-earth. Close-up. Concept of old age-youth, life, health, nature. LIVIOS tuin
Volledig scherm
A female old hand on soil-earth. Close-up. Concept of old age-youth, life, health, nature. LIVIOS tuin © Getty Images/iStockphoto

Alles voor het milieu: verbod op tuinmachines met 2-takt-motor

De gemeente Knokke-Heist zal tegen de paasvakantie van 2021 het gebruik van heggenscharen en bladblazers op 2-takt-motoren verbieden in de toeristische zones. 

1 reactie

 • Jacques Deceuninck

  3 jaar geleden
  Uiteraard enkel en alleen bedoeld om le beau monde du zoute niet te storen. Super hypocriet LIPPENS zou beter het voortdurend over vliegen van helicopters aan banden leggen. Lig ik in mijn tuin of op strand, altijd vliegen er helikopters over met de nodige lawaai overlast. Laat die rijke smouters enkel over het zoute vliegen, zou rap gedaan zijn....
 1. De ene ziekenhuiskeuken is de andere niet, bewijst AZ Zeno tijdens ‘Ze Zeggen Dat…’: “De resultaten van het experiment zijn verbazingwekkend”
  Knokke-Heist

  De ene ziekenhuis­keu­ken is de andere niet, bewijst AZ Zeno tijdens ‘Ze Zeggen Dat…’: “De resultaten van het experiment zijn verbazing­wek­kend”

  Om uit te testen of je zieker wordt van ziekenhuiseten, trok Dina Tersago voor het VTM-programma ‘Ze Zeggen Dat…’ naar een wielerclub in Knokke-Heist. Ze verdeelde gezonde sporters in twee groepen: team ‘clinique’ en team ‘chique’. Team ‘clinique’ at - gedurende twee weken en driemaal per dag - maaltijden uit een grootkeuken die aan ziekenhuizen levert. ‘Chique' kreeg de vers gemaakte gerechten van AZ Zeno voorgeschoteld.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.