Surfers Surfers Paradise stage Marokko
Volledig scherm
Surfers Surfers Paradise stage Marokko © rv

53 jonge surfers sluiten seizoen af met stage in Marokko

Knokke-HeistEen delegatie van 53 jonge surfers van Surfers Paradise uit Knokke-Heist sloot het seizoen af met een stage in Imsouane in Marokko. 

 1. Blankenberge wil nog meer inzetten op deelfietsen: in 2022 vertrokken 340 ritten vanuit het station
  BLANKENBERGE

  Blankenber­ge wil nog meer inzetten op deelfiet­sen: in 2022 vertrokken 340 ritten vanuit het station

  Vorig jaar stonden 8 deelfietsen van Blue-bike ter beschikking in de overdekte fietsenstalling naast het perron van het Blankenbergse treinstation. “21% van de ritten vanuit de Blue-bike punten aan de Belgische kust vertrokken vanuit ons station”, zegt Schepen van Mobiliteit, Patrick De Klerck (Open Vld) die in de toekomst nog meer wil inzetten op deelfietsen in de badstad.
 2. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!