Woonzorgcentrum Polderparel
Volledig scherm
Woonzorgcentrum Polderparel © Mathias Mariën

130 bewoners O.L.V. Van Troost verhuizen naar gloednieuw gebouw

Knokke-HeistDinsdag verhuizen 130 bewoners van wzc O.L.V. Van Troost in Westkapelle naar het gloednieuwe complex van WZC Polderparel vlak naast het oude woonzorgcentrum. De nieuwe naam werd gekozen uit meerdere voorstellen die werden ingediend. Eigenlijk is er plaats voor 143 personen, maar er werd in aanloop van de verhuis bewust een opnamestop ingelast.

  1. Padelclub mag weer uurtje langer spelen na beroep in rechtszaak: “Maar we zijn wel de helft van onze leden kwijtgespeeld”
    PREMIUM
    Brugge

    Padelclub mag weer uurtje langer spelen na beroep in rechtszaak: “Maar we zijn wel de helft van onze leden kwijtge­speeld”

    Van de 398 leden bij tennis- en padelclub Azalea in Brugge zochten er maar liefst 220 andere oorden op. Door een uitspraak van de rechter mag er veel minder gespeeld worden dan in andere clubs. Het hof van beroep besliste nochtans dat de leden ’s avonds toch iéts langer mogen padellen dan aanvankelijk beslist. “Maar de financiële kater is wel een feit”, klinkt het bij de club. De buren in kwestie zijn alvast teleurgesteld over het arrest.