Keven en Aurélie met hun drie jonge kinderen: door werken naast de deur kunnen ze bij momenten niet in of uit hun huis aan de Grote Herreweg in Ruien.
Volledig scherm
PREMIUM
Keven en Aurélie met hun drie jonge kinderen: door werken naast de deur kunnen ze bij momenten niet in of uit hun huis aan de Grote Herreweg in Ruien. © GEDR

Werkzaamheden bemoeilijken toegang tot het huis van jong gezin: “Met twee zieke baby’s en een peuter door de regen naar de dokter”

KLUISBERGENKeven Vanovertveldt (29) woont met zijn gezin in een doodlopend zijweggetje van de Grote Herreweg in Ruien. In november vorig jaar startte naast zijn deur een nieuwbouwproject. En dat zorgt voor problemen.

  1. Verkiezingsbelofte maakt schuld: Vlaams Parlementslid Joris Nachtergaele lanceert gratis boomplantactie
    MAARKEDAL

    Verkie­zings­be­lof­te maakt schuld: Vlaams Parlements­lid Joris Nachtergae­le lanceert gratis boom­plantac­tie

    Vlaams Parlementslid en burgemeester van Maarkedal Joris Nachtergaele (N-VA) organiseert op zaterdag 23 oktober 2021 een boomplantactie. Iedereen kan op die dag gratis jonge eiken afhalen om in de tuin te planten of een stuk grond te bebossen. Op die manier komt Joris Nachtergaele zijn verkiezingsbelofte uit 2019 na. Toen beloofde hij om per voorkeurstem een boom te planten.