Keven en Aurélie met hun drie jonge kinderen: door werken naast de deur kunnen ze bij momenten niet in of uit hun huis aan de Grote Herreweg in Ruien.
Volledig scherm
PREMIUM
Keven en Aurélie met hun drie jonge kinderen: door werken naast de deur kunnen ze bij momenten niet in of uit hun huis aan de Grote Herreweg in Ruien. © GEDR

Werkzaamheden bemoeilijken toegang tot het huis van jong gezin: “Met twee zieke baby’s en een peuter door de regen naar de dokter”

KLUISBERGENKeven Vanovertveldt (29) woont met zijn gezin in een doodlopend zijweggetje van de Grote Herreweg in Ruien. In november vorig jaar startte naast zijn deur een nieuwbouwproject. En dat zorgt voor problemen.

 1. Dorst of honger na je wandeling of fietstocht? In deze negen zaken in de Vlaamse Ardennen en Denderstreek moet u zeker eens stoppen
  PREMIUM
  Vlaamse Ardennen/Denderstreek

  Dorst of honger na je wandeling of fietstocht? In deze negen zaken in de Vlaamse Ardennen en Dender­streek moet u zeker eens stoppen

  Sinds kort kun je in de Vlaamse Ardennen en de Denderstreek de Flandrien Challenge rijden. Toegegeven: alleen voor de geoefende fietser, maar de driedaagse tocht brengt je langs het beste wat de streek te bieden heeft. Daarom selecteerden we negen zaken waar je absoluut eens moet stoppen om iets te eten of drinken tijdens je fietstocht, maar evengoed na een wandeling of andere trip.
 2. Drie opeenvolgende halve finales in vrouwen 1 voor Elien Crombez: “Leuk om met de jonge talenten in duel te gaan”
  Tennis

  Drie opeenvol­gen­de halve finales in vrouwen 1 voor Elien Crombez: “Leuk om met de jonge talenten in duel te gaan”

  De 30-jarige Elien Crombez, afkomstig uit Roeselare en nu in Kluisbergen wonend, is al jaren een vaste waarde in het West-Vlaamse vrouwen 1-circuit. Dit jaar werkte deze 100-punter al drie toernooien af en telkens werden de halve finales de terminus. Ook vorige week in TC l’Armorial in De Panne werd ze in de halve finale afgestopt door een te sterke Emeline De Witte.