Onder luid applaus wordt meester Robin verwelkomd op zijn laatste dag.
Volledig scherm
Onder luid applaus wordt meester Robin verwelkomd op zijn laatste dag. © Ronny De Coster

Vrije School Ruien wuift meester Robin uit

RUIENNa veertig mooie jaren in het onderwijs neemt meester Robin Vanheuverswyn (60) afscheid van de Vrije School Ruien in Kluisbergen. De directie, leerkrachten en leerlingen lieten dat niet onopgemerkt voorbijgaan en zetten hem in de bloemetjes.

  1. In de aanloop naar de Ronde van Vlaanderen: met Sandra Rasschaert (49) de Rekelberg op. “Dankzij die fietsvakanties in Spanje is Serge nog elke dag bij mij”
    PREMIUM

    In de aanloop naar de Ronde van Vlaanderen: met Sandra Rasschaert (49) de Rekelberg op. “Dankzij die fietsvakan­ties in Spanje is Serge nog elke dag bij mij”

    Wielerfans zitten er al maanden op te wachten maar zondag is het eindelijk zover: de Vlaamse hoogmis van het wielrennen. Met zes maanden vertraging krijgt de Ronde van Vlaanderen alsnog haar apotheose in de Vlaamse Ardennen. Zonder publiek dit jaar maar daarom niet minder beklijvend. In een vijfdelige reeks blikken we vooruit op Vlaanderens Mooiste. Sandra Rasschaert (49), de weduwe van streekgenoot Serge Baguet, bijt de spits af. Met haar trokken we naar de Rekelberg in Zwalm, de favoriete helling van Serge.