Voor elkaar Kluisbergen heeft speelgoed ingezameld voor gezinnen die het moeilijk hebben.
Volledig scherm
Voor elkaar Kluisbergen heeft speelgoed ingezameld voor gezinnen die het moeilijk hebben. © rv

‘Voor elkaar Kluisbergen’ schenkt speelgoed aan families die moeilijk rondkomen

Een groep geëngageerde Kluisbergenaren heeft de actie ‘Voor elkaar Kluisbergen’ op poten gezet. De jonge vijftigers willen zich belangeloos inzetten om hun mede-inwoners  een hart onder de riem te steken.

0 reacties

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Amaranth, het eerste gastronomische restaurant met een volledig plantaardig menu: “Zelfs grootouders die slagerij hadden zijn fan”
  PREMIUM
  Merelbeke/Kluisbergen/Lede

  Amaranth, het eerste gastronomi­sche restaurant met een volledig plantaar­dig menu: “Zelfs grootou­ders die slagerij hadden zijn fan”

  Een dame blanche op basis van rijst, een fonduekroket met sojabonen en foie gras van rooie biet: niet meteen wat u van een gastronomische keuken verwacht? Tijd om dat even bij te stellen, want met ‘Amaranth’ heeft ons land een eerste volledig plantaardig, maar dus ook gastronomisch restaurant. Koken, dat doet chef-kok Pieter-Jan Lint (35) met verse groenten en kruiden uit de tuin. “Niemand die het verschil proeft, en dat wil ik ook. Je keuken mag nooit te ver af staan van de smaak die mensen gewoon zijn.”
 3. Huurprijzen stijgen fors in Zuid-West-Vlaanderen: woongelegenheid kost nu gemiddeld 752,91 euro per maand
  Zuid-West-Vlaanderen

  Huurprij­zen stijgen fors in Zuid-West-Vlaanderen: woongele­gen­heid kost nu gemiddeld 752,91 euro per maand

  De Woonclub van welzijnsvereniging W13 voerde recent een steekproef uit op een grote immowebsite. Vergeleken met een steekproef in 2021 blijkt dat de gemiddelde huurprijs van een woongelegenheid in Zuid-West-Vlaanderen fors stijgt: van 691,50 naar 752,91 euro per maand. Dat is een stijging van 9 procent. “Er is vooral voor de meest kwetsbaren een hoge nood aan betaalbaar en kwalitatief wonen”, zegt W13-voorzitter Philippe De Coene (Vooruit).