Deze foto van Ashley Gruber aan Slagerij Vande Walle in Berchem (Kluisbergen) tijdens de E3-Prijs Harelbeke is nu al dé wielerfoto van het jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze foto van Ashley Gruber aan Slagerij Vande Walle in Berchem (Kluisbergen) tijdens de E3-Prijs Harelbeke is nu al dé wielerfoto van het jaar. © Gruber Images

Vlaamser dan dit wordt een foto niet. En toch is hij gemaakt door een Amerikaanse

Vlaamser wordt een foto niet: wielertrots Wout Van Aert, een stel blozende beenhouwerskaken, lamsvlees van eigen kweek en - in de achtergrond - noeste arbeid. Des te opmerkelijker: de maakster is een Amerikaanse. En ze had er maar een paar minuten voor nodig. 

13 reacties

 • Jacques-Philippe Leclerc

  12 maanden geleden
  Jered en Ashley Gruber zijn professionele wielerfotografen, natuurlijk zijn ze mooi.
 • Marlon Porno

  12 maanden geleden
  Dat jaren 1950 sfeertje, daar houden ze van in stoofvleesland.
 • eli bosch

  12 maanden geleden
  Vlaamser kan het niet? Excuseer ik verslik mij in mijn koffe, er staat geen voddenkop op en geen zwarte. Zo racistisch zeg.
 • Roger Duyssens

  12 maanden geleden
  vlaamsHet is een mooie foto Absoluut. Maar zwijg over dat Vlaams, dit is nostalgie dit bestaat niet meer . Een beenhouwerij met lamsvlees was ook in O en W Vl een uitzondering De koers was ook iets met veel meer beleving in de Vlaanders. De culturele verschillen tussen de Vlaanders en het Oosten waren groter dan tussen zuid limburg en ZO Brabant en LUIK.
 • Kristof Breskens

  12 maanden geleden
  Mooie foto, maar Vlaamser kan niet ? Ik vraag me af waarom Vlaanderen altijd moet voorgesteld worden als een boerenstreek, nog het meest door Vlaamse regisseurs zelf. Ik heb al veel slagers gezien, maar zo'n oude woning als hierboven dat is toch echt een uitzondering en kan moeilijk als typisch Vlaams omschreven worden. Misschien 75 jaar geleden, maar nu toch niet meer.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. ‘Een Bordje Opzij’ redde het voorbije jaar al meer dan 300 maaltijden van de vuilnisbak: “En nu tijd voor grote lenteschoonmaak in de koelkast”
  PREMIUM

  ‘Een Bordje Opzij’ redde het voorbije jaar al meer dan 300 maaltijden van de vuilnisbak: “En nu tijd voor grote lente­schoon­maak in de koelkast”

  Met hun initiatief ‘Een Bordje Opzij’ hebben vrienden Lowie Cloet en Enriqué Van Cauwenberge de voorbije maanden belet dat 300 “overtollige” maaltijden niet in de vuilsnisbak belandden, maar terecht zijn gekomen bij iemand die er (gratis) kon van genieten. “We sporen mensen aan om restjes te delen. Weet je dat daar zelfs al oesters bij zaten?”, bedenkt het duo, dat hier uitlegt hoe het systeem werkt.
  Oudenaarde