VIDEO: Hert dat zondag nog kinderen verraste in het Kluisbos, werd maandag doodgereden

Tot je verbazing en geluk plots bij een hert in het bos staan en de dag nadien vernemen dat het dier intussen is doodgereden: dat is wat Jonas Crement en zijn kinderen Rani en Thor in Kluisbergen meemaakten.

 1. De coronacijfers in Kluisbergen van donderdag 15 oktober

  De coronacij­fers in Kluisber­gen van donderdag 15 oktober

  In Kluisbergen zijn er volgens de laatste cijfers van Sciensano minder dan 5 besmettingen met corona bijgekomen op één dag. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 13 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Kluisbergen op 198 te liggen. Omdat Kluisbergen meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 2. In de aanloop naar de Ronde van Vlaanderen: tweevoudig winnaar Peter Van Petegem (50). “We zouden in de Vlaamse Ardennen nog veel meer met de koers kunnen doen”
  PREMIUM
  Vlaamse Ardennen

  In de aanloop naar de Ronde van Vlaanderen: tweevoudig winnaar Peter Van Petegem (50). “We zouden in de Vlaamse Ardennen nog veel meer met de koers kunnen doen”

  Wielerfans zitten er al maanden op te wachten maar zondag is het zover: de Vlaamse hoogmis van het wielrennen. Met zes maanden vertraging krijgt de Ronde van Vlaanderen alsnog haar apotheose in de Vlaamse Ardennen. Zonder publiek dit jaar maar daarom niet minder beklijvend. In een vijfdelige reeks blikken we vooruit op Vlaanderens Mooiste. Vandaag stoppen we bij tweevoudig winnaar Peter Van Petegem, net vijftig geworden. “Fietsen doe ik nog amper”, bekent hij. Maar met twee koersende zonen en ook op zakelijk vlak blijft “Zwarten van Brakel” met het wielrennen verbonden.
 1. Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is
  Play

  Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is

 2. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond