Deze foto van Ashley Gruber aan Slagerij Vande Walle in Berchem tijdens de E3-Prijs Harelbeke maakt furore.
Volledig scherm
Deze foto van Ashley Gruber aan Slagerij Vande Walle in Berchem tijdens de E3-Prijs Harelbeke maakt furore. © Ashley Gruber

Supporterende slagers poseren voor wat nu al dé foto van wielervoorjaar is: “Kom zeker ons Flandrienvarken proeven”

KluisbergenSoms vertelt één beeld meer dan 1.000 woorden. Arnout, Thijs, Louis-Victor, Pavel en Tamara. Op de achtergrond Gervaas. En helemaal vooraan: Wout van Aert. De foto van het personeel van slagerij Vande Walle uit Berchem, een deelgemeente van Kluisbergen, genomen door wielerfotograaf Ashley Gruber tijdens de E3-Prijs, symboliseert de wielergekte in Vlaanderen. “En zeggen dat we eigenlijk supporteren voor Kluisbergenaar Dries Devenyns, maar die reed niet mee”, zegt zaakvoerder Ruben Vande Walle (42).

  1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
    Tweakers

    Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

    De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?