Voorzitter Rode Kruis Ronse-Kluisbergen Leen Schollaert tussen de mannen op één van de talloze evenementen waar hulp wordt geboden. Nu vraagt ze financiële steun aan de burger.
Volledig scherm
Voorzitter Rode Kruis Ronse-Kluisbergen Leen Schollaert tussen de mannen op één van de talloze evenementen waar hulp wordt geboden. Nu vraagt ze financiële steun aan de burger. © RV

Rode Kruis Ronse- Kluisbergen vraagt hulp aan de lokale bevolking: “Door financieel te steunen, investeer je eigenlijk ook in jezelf”

RONSE/KLUISBERGENDe lokale steunactie van Rode Kruis Ronse-Kluisbergen gaat op vrijdag 10 september van start. Daarbij vraagt de lokale afdeling om financiële steun aan de inwoners van Ronse en Kluisbergen voor haar werking.

  1. Ook Groen, N-VA en Vooruit Oudenaarde willen volksraadpleging over fusie
    Oudenaarde/Kluisbergen/Kruisem/Wortegem-Petegem

    Ook Groen, N-VA en Vooruit Oudenaarde willen volksraad­ple­ging over fusie

    Oppositiepartijen Groen, N-VA en Vooruit Oudenaarde vragen in een gezamenlijk communiqué aan het stadsbestuur om een volksraadpleging te organiseren over een mogelijke fusie met de buurgemeenten Kluisbergen, Kruisem en Wortegem-Petegem. “Als het stadsbestuur -zoals beloofd- de inwoners echt wil laten meebeslissen, dan mag een volksraadpleging geen taboe zijn”, motiveren ze.