Voorzitter Ludo Daelman (tweede van rechts) in vrolijker tijden samen met de nu ex-medewerkers Chris Van Toren, Wim Vermeer en Rob Van Roy.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzitter Ludo Daelman (tweede van rechts) in vrolijker tijden samen met de nu ex-medewerkers Chris Van Toren, Wim Vermeer en Rob Van Roy. © RV

Radio Media zet samenwerking met 15 vrijwilligers stop na een discussie over de programmatie: “Het is geen definitieve keuze, het is even tijd voor rust en bezinning”

KLUISBERGEN/WORTEGEM-PETEGEM/OUDENAARDEVijftien medewerkers van Radio Media zijn via een mail bedankt voor hun diensten. Het abrupte einde van de onbezoldigde samenwerking met de vrije radio die uitzendt vanuit Berchem, is het gevolg van een conflict over de programmakeuzes. Radio Media is te horen in Kluisbergen, Wortegem-Petegem, Oudenaarde en net over de provinciegrens in Kerkhove en Avelgem.

  1. Het verhaal achter de succesvolle openluchtfitness van Strongbox: “Na anderhalf jaar tellen we al 400 leden”
    PREMIUM
    Liedekerke/Aalst

    Het verhaal achter de succesvol­le openlucht­fit­ness van Strongbox: “Na anderhalf jaar tellen we al 400 leden”

    Het idee is simpel: plaats een gepimpte zeecontainer samen met enkele fitnesstoestellen op een locatie en je krijgt een Strongbox. Maar het concept van Jan Delcourt uit Liedekerke en Steven De Meijer uit Aalst, beiden 33 jaar, slaat duidelijk aan met honderden leden op de zes locaties samen in België en Nederland. “Strongboxen werd intussen al een werkwoord”, lacht Steven. “In de fitness ben je op je eentje bezig, bij ons doe je het in groep en in openlucht. Veel fijner toch?”