Christian Silvain bij één van de werken in zijn bekende stijl.
Volledig scherm
Christian Silvain bij één van de werken in zijn bekende stijl. © Lieke D'hondt

Kunstenaar Christian Silvain kan opgelucht ademhalen: plagiaat in China draait uit op succesverhaal

Plagiaat door een Chinese kunstenaar lijkt uiteindelijk goed uit te draaien voor kunstschilder Christian Silvain uit Kluisbergen. Ye Yongqing maakt al jaren furore met gekopieerde werken van Silvain, maar nu veroordelen de Chinese media het plagiaat. Meer nog, musea en galerieën in China hebben interesse gekregen in het werk van Sylvain.

0 reacties

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.