Zulzeeks grasterras: een streepje muziek op 'den buiten'.
Volledig scherm
Zulzeeks grasterras: een streepje muziek op 'den buiten'. © Frank Eeckhout

Grasterras als alternatief voor Zulzeekse feesten

ZulzekeVoor het tweede jaar op rij zullen er geen Zulzeekse Feesten plaatsvinden, omwille van de coronapandemie. Dat valt het feestcomité zeer zwaar. “Daarom hebben we besloten om het laatste weekend van juli toch een gezellig Zulzeeks grasterras uit te bouwen, voor iedereen die onze werking genegen is", kondigt voorzitter Brecht Lietar aan.

  1. Op Camping Visvijvers in Nukerke hebben Franky en Cathy uit Poperinge hun paradijs gevonden. “Als een vaste gast op vrijdagavond niet opdaagt, is het via Whatsapp meteen van: waar zit je?”
    PREMIUM
    MAARKEDAL

    Op Camping Visvijvers in Nukerke hebben Franky en Cathy uit Poperinge hun paradijs gevonden. “Als een vaste gast op vrijdag­avond niet opdaagt, is het via Whatsapp meteen van: waar zit je?”

    “We hebben overal gezocht naar een geschikte camping: in de Ardennen, aan de zee, in Noord-Frankrijk en in Nederland. Overal is het te groot, te druk, te afstandelijk. Nergens is het beter dan hier. Als we thuiskomen op zondagavond, begin ik alles al klaar te leggen om de volgende vrijdag te vertrekken.” Om maar te zeggen: Kathy Vanhove (49) en Franky Pauwels (50) uit Poperinge hebben op Camping Visvijvers in Nukerke-Maarkedal hun paradijs gevonden. Ze staan er nu vier jaar. Toen ruilden ze na 20 jaar La Roche de echte Ardennen voor de Vlaamse versie.