Zulzeeks grasterras: een streepje muziek op 'den buiten'.
Volledig scherm
Zulzeeks grasterras: een streepje muziek op 'den buiten'. © Frank Eeckhout

Grasterras als alternatief voor Zulzeekse feesten

ZulzekeVoor het tweede jaar op rij zullen er geen Zulzeekse Feesten plaatsvinden, omwille van de coronapandemie. Dat valt het feestcomité zeer zwaar. “Daarom hebben we besloten om het laatste weekend van juli toch een gezellig Zulzeeks grasterras uit te bouwen, voor iedereen die onze werking genegen is", kondigt voorzitter Brecht Lietar aan.

  1. Bar Gidon, waar supporters van Evenepoel thuis zijn: “Remco een dikkenek? Helemaal niet waar. Hij zegt wat hij denkt, maar er is een groot verschil”
    PREMIUM
    Geraardsbergen

    Bar Gidon, waar supporters van Evenepoel thuis zijn: “Remco een dikkenek? Helemaal niet waar. Hij zegt wat hij denkt, maar er is een groot verschil”

    Zaterdag rond 17.30 uur, na aankomst van de voorlaatste rit van de Vuelta, pas dan weten we of Remco Evenepoel de rode leiderstrui meebrengt naar zijn supporterslokaal Bar Gidon in Geraardsbergen. “Het enthousiasme mag gerust wat aanwakkeren. Als de Rode Duivels een EK of WK spelen, hangt het vol Belgische driekleuren. Wel, laat nu de straten maar rood kleuren voor Remco", zegt uitbater Fredje Penne.