Volledig scherm
© Ronny De Coster

Gewapende en gemaskerde overvallers knevelen slachtoffer bij homejacking in Kluisbergen

In een villa aan de Ronde van Vlaanderenstraat op de grens van Kluisbergen en het Waalse Mont-de-l’Enclus hebben twee gemaskerde en gewapende mannen vanavond een gewelddadige homejacking gepleegd. Ze knevelden hun slachtoffer en bedreigden de man met een mes en een vuurwapen.

5 reacties

 • avelino garcia

  1 jaar geleden
  Het leven in België is gevaarlijker geworden voor de modale burger , dankzij de laksheid van politiek en gerecht en de liberale open grenzen politiek, wie hier aankomt zonder middelen van bestaan kan zich hier moeiteloos installeren en aan zijn criminele activiteiten beginnen , worden ze gesnapt dan nog blijven ze gewoon rondlopen en doen ze gewoon verder. Alleen als er een politieker belt voor inbraak staan ze er binnen de 5 min. met 4 combi's.
 • Josiane De Rouck

  1 jaar geleden
  Nergens nog veilig ...!
 • Johan Vanhoutteghem

  1 jaar geleden
  Heftig! Spijtig dat mensen dit moeten meemaken. Jezelf goed beveiligen is een must, zelfs een minimum. En zeker de deur niet zomaar opendoen vooraleer je van binnenuit weet wie er voor staat, en dan nog!
 • Kai Rombouts

  1 jaar geleden
  tja, ze spreken zelden Nederlands mijnheer. Maar we moeten ze wel welkom heten en je andere kaak aanbieden als ze erop kloppen. Diep buigen en vooral geen geweld tegen hen plegen want je zal de enige zijn die op het strafbankje zal zitten voor de links geïndoctrineerde rechter die u zeer zwaar zal straffen als u kansparels durft aanduiden als agressor.
 • Elie Peeters

  1 jaar geleden
  Ik hoop dat de daders snel gevat worden. Dit zal wel een hele shock voor het gezin met zich meebrengen. Hopelijk voelen de slachtoffers hun snel terug de oude. Ik ben wel benieuwd naar de nationaliteit van de daders...
 1. Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw gewelddadig de straat op wordt geduwd en bestolen
  Play

  Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw geweldda­dig de straat op wordt geduwd en bestolen

 2. Man beklimt wolkenkrabber in Hongkong met zijn rolstoel
  Play

  Man beklimt wolkenkrab­ber in Hongkong met zijn rolstoel