Archiefbeeld - Fabian Cancellara kwam de toertocht in 2019 zelf voorstellen in Kluisbergen, maar op het evenement is het door het coronavirus nog wachten tot mei 2021.
Volledig scherm
Archiefbeeld - Fabian Cancellara kwam de toertocht in 2019 zelf voorstellen in Kluisbergen, maar op het evenement is het door het coronavirus nog wachten tot mei 2021. © Florian Van Eenoo photonews

Geen Chasing Cancellara in 2020, wel oefenparcours

Ex-wielrenner Fabian Cancellara zou in maart van dit jaar naar België komen voor het evenement Chasing Cancellara, maar het coronavirus gooide roet in het eten. Het wielerevenement waarbij liefhebbers in het wiel van de ex-prof kunnen rijden is uitgesteld naar 7 en 8 mei 2021. De wielerfans kunnen zich wel al voorbereiden op de tocht, want van 10 oktober tot 8 november is het parcours uitgepijld.

 1. Waarom de rusthuizen in de Vlaamse Ardennen vandaag zo zwaar getroffen worden: “Gevolg van de aangepaste teststrategie”
  PREMIUM
  Vlaamse Ardennen

  Waarom de rusthuizen in de Vlaamse Ardennen vandaag zo zwaar getroffen worden: “Gevolg van de aangepaste teststrate­gie”

  Liefst 170 besmettingen in Home Sint-Petrus en Home Vijvens in Kruisem, 45 in WZC De Linde in Wortegem-Petegem en 43 in het woonzorgcentrum in Lierde. Zaterdag kwamen er ook nog eens 29 bij in het woonzorgcentrum in Horebeke. De cijfers in de woonzorgcentra in de Vlaamse Ardennen kleuren de jongste dagen bloedrood. Wat is er aan de hand? Wij maakten een analyse met biostatisticus Geert Molenberghs (UHasselt/KUL). “Ik vermoed dat de piek ook hier bereikt is”, aldus de professor.
 1. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona

 2. Tientonner van Amazon probeert bestelwagen van de weg te rammen
  Play

  Tientonner van Amazon probeert bestelwa­gen van de weg te rammen