De mountainbikers konden kiezen uit verschillende afstanden.
Volledig scherm
De mountainbikers konden kiezen uit verschillende afstanden. © Lieke D'hondt

Funny Bikers verwelkomen 950 mountainbikers tijdens toertocht

Mountainbikeclub Funny Bikers uit Kluisbergen heeft er zijn jaarlijkse toertocht door de Vlaamse Ardennen op zitten. De 950 sportievelingen verzamelden aan het Kluisbos om nadien een tocht van 25, 35, 45 of 55 kilometer te fietsen.

 1. Organisator neemt strikte maatregelen om Aarova Rally coronaveilig te laten verlopen: mondmaskers verplicht en afgescheiden publiekszones
  Oudenaarde/Kruisem/Maarkedal

  Organisa­tor neemt strikte maatrege­len om Aarova Rally coronavei­lig te laten verlopen: mondmas­kers verplicht en afgeschei­den publiekszo­nes

  De organisatoren van de Aarova Rally in Oudenaarde, Kruisem en Maarkedal leggen de toeschouwers strikte maatregelen op om het evenement coronaveilig te laten verlopen. “Iedereen draagt een mondmasker, blijft in de vooraf gekozen publiekszone en houdt afstand. Stewards zien toe op de naleving”, zegt Evelien Deschuytter van de organiserende Club Superstage.
 2. In de aanloop naar de Ronde van Vlaanderen: met Sandra Rasschaert (49) de Rekelberg op. “Dankzij die fietsvakanties in Spanje is Serge nog elke dag bij mij”
  PREMIUM

  In de aanloop naar de Ronde van Vlaanderen: met Sandra Rasschaert (49) de Rekelberg op. “Dankzij die fietsvakan­ties in Spanje is Serge nog elke dag bij mij”

  Wielerfans zitten er al maanden op te wachten maar zondag is het eindelijk zover: de Vlaamse hoogmis van het wielrennen. Met zes maanden vertraging krijgt de Ronde van Vlaanderen alsnog haar apotheose in de Vlaamse Ardennen. Zonder publiek dit jaar maar daarom niet minder beklijvend. In een vijfdelige reeks blikken we vooruit op Vlaanderens Mooiste. Sandra Rasschaert (49), de weduwe van streekgenoot Serge Baguet, bijt de spits af. Met haar trokken we naar de Rekelberg in Zwalm, de favoriete helling van Serge.