Fluvius maakt de site Oude Centrale klaar voor de bouw van nieuwe bedrijvensites in het najaar.
Volledig scherm
Fluvius maakt de site Oude Centrale klaar voor de bouw van nieuwe bedrijvensites in het najaar. © Frank Goethals

Fluvius legt laatste hand aan nutsvoorzieningen nieuw bedrijfspark in Ruien

KLUISBERGENFluvius legt momenteel de laatste hand aan de nutsvoorzieningen voor het nieuwe bedrijvenpark ‘Oude Centrale’ in Ruien. Op die site stond ooit de oude elektriciteitscentrale die in 2017 definitief werd gesloopt. 

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Vaccinatiecentra Vlaamse Ardennen zetten eerste prik nog tot 18 september: “Pop-up’s moeten achterblijvers alsnog bereiken”
  PREMIUM
  VLAAMSE ARDENNEN

  Vaccinatie­cen­tra Vlaamse Ardennen zetten eerste prik nog tot 18 september: “Pop-up’s moeten achterblij­vers alsnog bereiken”

  De komende weken krijgen 6.000 bewoners van de Vlaamse Ardennen een tweede kans om zich te laten vaccineren in de De Qubus in Oudenaarde of COC in Ronse. Ze werden daarvoor uitgenodigd nadat ze de eerste oproep negeerden. Wie expliciet weigerde, ontving die vraag niet. Als ook dat niet lukt, blijft er nog tot 18 september tijd om alsnog een eerste prik te krijgen. Op 9 oktober gaan de deuren dicht.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.