Krist Willequet werd 44 jaar
Volledig scherm
Krist Willequet werd 44 jaar © Ronny De Coster

Ex-doelman KVO en bekend traiteur Krist Willequet (44) overleden na hartfalen

In Kluisbergen is zaterdag Krist Willequet (44) overleden. De man runde traiteurszaak en cateringbedrijf Willequet, dat meer dan dertig mensen tewerk stelt. Hij laat een vrouw en twee kinderen achter.

 1. “Vlaanderen zegt ja, federale regering zegt nee. Wat is het nu?”: uitbaters carwash weten niet of ze deuren mogen openen
  PREMIUM
  Avelgem

  “Vlaanderen zegt ja, federale regering zegt nee. Wat is het nu?”: uitbaters carwash weten niet of ze deuren mogen openen

  Wendy Busschaert en Hilda Fewan van Carwash De Rotonde in Avelgem zijn het beu. Al de hele maand is het onduidelijkheid troef over de regels rond automatische wasstraten. “Vorige week zei minister van Economie Hilde Crevits dat klanten met een btw-nummer mogen langskomen. Maar als je dat doet, komt de politie boetes uitschrijven. Wat is het nu?”, vragen ze zich af.
 2. IN BEELD • De Koppenbergcross zonder publiek, dat ziet er zo uit
  Melden

  IN BEELD • De Koppenberg­cross zonder publiek, dat ziet er zo uit

  Na de Ronde van Vlaanderen moest ook de Koppenbergcross, het tweede grootste sportevenement in de Vlaamse Ardennen, het stellen zonder publiek. Waar doorgaans tien- tot twintigduizend fans langs het parcours staan, mochten op deze ‘corona-editie’ alleen medewerkers van de organisatie en de deelnemende wielerteams en journalisten en fotografen op de flanken van de bult van Melden gaan staan. Dat levert ongewone beelden op.
 1. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas

 2. Waaghalzen glijden van natuurlijke waterglijbaan in het midden van het regenwoud
  Play

  Waaghalzen glijden van natuurlij­ke waterglij­baan in het midden van het regenwoud