Krist Willequet werd 44 jaar
Volledig scherm
Krist Willequet werd 44 jaar © Ronny De Coster

Ex-doelman KVO en bekend traiteur Krist Willequet (44) overleden na hartfalen

In Kluisbergen is zaterdag Krist Willequet (44) overleden. De man runde traiteurszaak en cateringbedrijf Willequet, dat meer dan dertig mensen tewerk stelt. Hij laat een vrouw en twee kinderen achter.

11 reacties

 • kelly Cornelis

  1 jaar geleden
  Veel sterkte.. we kennen hem vooral van op de jumpings waar hij onder de ruiters zeer geliefd was bij iedereen. Hij gaat vast en zeker gemist worden bij iedereen
 • Anna Poplawska

  1 jaar geleden
  Innige deelneming en veel sterkte
 • Eddy DESMET

  1 jaar geleden
  Innige deelneming en veel moed en sterkte aan de Familie om dit te vroege afscheid te kunnen verwerken.
 • Yvan Naert

  1 jaar geleden
  Hoe oneerlijk kan het leven zijn? Blij je te mogen hebben gekend, teleurgesteld dat ze je zo vroeg komen halen, waarom toch?? Hoezeer woorden te kort schieten om troost te kunnen bieden, weet dat wij meeleven in dit zwaar verlies! Naert Yvan.
 • Mano-clean Mano-clean

  1 jaar geleden
  Veel sterkte
 1. Vijftiger belaagt toppolitici met honderden mails over de coronamaatregelen: “Hij zag het als een virtuele aflevering van De Afspraak”
  PREMIUM
  Koksijde/Brugge/Avelgem

  Vijftiger belaagt toppoliti­ci met honderden mails over de coronamaat­re­ge­len: “Hij zag het als een virtuele aflevering van De Afspraak”

  West-Vlaams gouverneur Carl Decaluwé, Vlaams minister-president Jan Jambon, toenmalig premier Sophie Wilmès... Allen kregen ze vorig jaar te maken met J.V. (58) uit Koksijde. De man bestookte tal van politici met honderden mails over de coronamaatregelen. Decaluwé kreeg zelfs tal van beledigingen in z'n mailbox. “De gouverneur heeft een publieke functie. Zijn olifantenvel mag wel wat dikker zijn dan dat van de modale Jan met de pet", stelde de advocaat van J.V., die één jaar cel riskeert voor belaging.
 1. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre