1. 18 maanden cel met uitstel en contactverbod voor man (32) na relatie met minderjarig meisje
  Anzegem

  18 maanden cel met uitstel en contactver­bod voor man (32) na relatie met minderja­rig meisje

  Een 32-jarige man uit Anzegem is veroordeeld tot 18 maanden celstraf met uitstel omdat hij enkele jaren geleden een relatie aanging met een toen 15-jarig meisje. Beiden hadden ook seks. Het meisje wilde niet maar uiteindelijk gaf ze toch toe nadat hij daarop aandrong, het meisje raakte zelfs zwanger. Toen de relatie stuk liep plaatste hij naaktfoto’s en haar gsm-nummer op een pornowebsite.
 2. Buurtbewoners van GEMOK zijn niet gelukkig met nieuwe plannen voor voetbalsite: “Onverantwoord qua verkeersveiligheid, gevaarlijk vanwege grondverschuivingen”
  MAARKEDAL

  Buurtbewo­ners van GEMOK zijn niet gelukkig met nieuwe plannen voor voetbalsi­te: “Onverant­woord qua verkeers­vei­lig­heid, gevaarlijk vanwege grondver­schui­vin­gen”

  GEMOK, het buurtcomité dat zich verzet tegen de komst van een sportsite op de Kortekeer in Nukerke, vindt ook de nieuwe en gereduceerde plannen van het gemeentebestuur geen goed idee. “Dit is vragen om ongelukken, zowel door de gevaarlijke verkeerssituatie als door de ongeschiktheid van de bodem.”
 1. Plannen voor Sportsite Kortekeer aangepast en goed bevonden: “De eigen jeugd laten voetballen in Maarkedal was altijd het hoofddoel”
  MAARKEDAL

  Plannen voor Sportsite Kortekeer aangepast en goed bevonden: “De eigen jeugd laten voetballen in Maarkedal was altijd het hoofddoel”

  Plannen voor een grote sportsite met padelterreinen, een Finse piste en meerdere voetbalvelden aan de Kortekeer in Maarkedal? Daar kon het Agentschap Natuur en Bos eerder dit jaar niet mee lachen. De schetsen konden dan ook de vuilnisbak in. Nu heeft het gemeentebestuur een nieuw plan klaar, dat minder belastend is voor de natuur. Zonder padel of looppiste, maar wel veel plaats voor voetbal.
 2. Woon-en werkproject De Voerman wordt verwarmd met warmte uit vlakbij gelegen drinkwaterleiding
  anzegem

  Woon-en werkpro­ject De Voerman wordt verwarmd met warmte uit vlakbij gelegen drinkwater­lei­ding

  Intercommunale Leiedal en De Watergroep slaan de handen in elkaar om een warmtenet te realiseren op de Voerman in Anzegem. De 30 woningen en 10 KMO’s die er gerealiseerd worden, zullen verwarmd worden met warmte uit de vlakbij gelegen drinkwaterleiding. “Via een warmtewisselaar kan vier graden uit het water getrokken worden, en dat is genoeg om gebouwen tot een aangename temperatuur te verwarmen”, zegt Brecht Vermeulen van de Watergroep.

Populair in HLN+ REGIO