Het Maasbekken
Volledig scherm
Het Maasbekken © RV

Vanaf 1 januari 2022 zal er een permanent verbod zijn om water te onttrekken uit de Abeek, Witbeek en Itterbeek

KinrooiDoor een besluit van de provinciegourverneur zal er vanaf volgend jaar een permanent verbod zijn om water te onttrekken uit de Abeek, de Witbeek en de Itterbeek. Deze maatregel zal van toepassing zijn op verschillende onbevaarbare waterlopen in Limburg.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Dennis Hamers en Eendracht Termien blijven geloven in de titel: “Nog vier finales te gaan en we zijn er klaar voor”
  PREMIUM
  VOETBAL DERDE NATIONALE B

  Dennis Hamers en Eendracht Termien blijven geloven in de titel: “Nog vier finales te gaan en we zijn er klaar voor”

  De titelstrijd in derde nationale B zit in de laatste rechte lijn. De marge bovenin de rangschikking is smal en kan nog alle richtingen uit. Leider Wezel Sport staat er met drie punten voorsprong op Eendracht Termien en Geel het best voor. Toch blijft Eendracht Termientrainer Dennis Hamers op de hoogste plaats mikken. “We gaan voluit en blijven geloven in een goede afloop. Niemand van de top vijf heeft een gemakkelijk programma. Ik ben er vast van overtuigd dat Wezel nog steken zal laten vallen”, klinkt een gedreven Hamers optimistisch.
  Genk