Volgens de strafrechtbank handelde de man niet in een vlaag van woede, maar voorbedacht toen hij het slachtoffer stak.
Volledig scherm
PREMIUM
Volgens de strafrechtbank handelde de man niet in een vlaag van woede, maar voorbedacht toen hij het slachtoffer stak. © Sebastien Smets - Photonews

Vader (35) krijgt drie jaar cel nadat hij zijn partner met een mes in de rug steekt terwijl ze baby in park legt: “Deze relatie is een tikkende tijdbom”

KinrooiEen 35-jarige man uit Kinrooi is veroordeeld tot een celstraf van drie jaar, deels met uitstel, omdat hij de moeder van zijn zes maanden oude baby in juli met een aardappelmes in de rug en in de schouder stak terwijl de vrouw het kind in het park legde. Ondanks de feiten is het koppel nog steeds samen. “Die relatie is een tikkende tijdbom en kan helemaal verkeerd eindigen.”

 1. Vzw achter Blues Peer failliet? Bestuur voorlopig onbereikbaar
  Peer

  Vzw achter Blues Peer failliet? Bestuur voorlopig onbereik­baar

  In Peer gonst het van de geruchten dat de vzw achter het festival Blues Peer in wilde waters is beland. Mogelijk heeft de verloren festivalzomer zwaar ingehakt op de organisatie van het festival dat de laatste jaren nog wereldsterren als Van Morrison naar Peer haalde. Onze krant probeerde het festival deze week op diverse manieren te bereiken in haar rondvraag over de komende festivalzomer. Het bestuur bleef tot dusver onbereikbaar voor commentaar en kon het nieuws dus bevestigen noch ontkennen.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo