Jachthaven de Spaanjerd in Kinrooi.
Volledig scherm
PREMIUM
Jachthaven de Spaanjerd in Kinrooi. © MMM

Tot 37 maanden cel voor diefstallenplaag in jachthaven van Kinrooi: “Ze namen alles mee wat ze vonden”

KinrooiDrie Nederlanders uit Heerlen zijn veroordeeld tot celstraffen van één jaar tot 37 maanden omdat ze tussen augustus en oktober vorig jaar heel wat diefstallen pleegden in de jachthaven van Kinrooi. Op 26 oktober werden twee kompanen betrapt met gestolen spullen in hun voertuig. “Ze kwamen doelbewust naar België om diefstallen te plegen.”

 1. Horeca-uitbaters stomen terrassen klaar voor zaterdag: “Bordje ‘te koop’ stond bijna voor de deur, maar éindelijk is er weer perspectief”
  PREMIUM
  Hasselt

  Horeca-uitbaters stomen terrassen klaar voor zaterdag: “Bordje ‘te koop’ stond bijna voor de deur, maar éindelijk is er weer perspec­tief”

  Versgetapte pintjes, exotische cocktails en onze favoriete gerechten eindelijk weer op een bord: vanaf zaterdag mag het allemaal opnieuw op alle (hopelijk) zonovergoten terrassen. Ook de Hasseltse horeca-uitbaters bereiden zich momenteel nog stevig voor op het bevrijdingsweekend dat zal komen, “want zon of geen zon, het zal druk worden”, voorspellen ze. En dus ondergaat ook daar de terrasvloer een stevige schoonmaakbeurt, zorgen gloednieuwe planten voor de nodige sfeer, en verzekert de meetlat de anderhalve meter. “Eindelijk kunnen we weer.”
 1. Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis

  Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis

 2. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje