Café 't Hoekske in Keerbergen
Volledig scherm
Café 't Hoekske in Keerbergen © Vertommen

Twee jaar cel voor overvaller café ‘t Hoekske

Een 28-jarige man uit Sint-Katelijne-Waver is veroordeeld tot twee jaar cel voor onder meer een diefstal met geweld in Keerbergen vorig jaar. De twintiger had het toen gemunt op de kassa van café t’ Hoekske in Keerbergen.

0 reacties

 1. Fietsster zonder helm bewusteloos na harde klap
  Leuven

  Fietsster zonder helm bewuste­loos na harde klap

  Een 48-jarige bestuurster van een elektrische fiets uit Boortmeerbeek werd dinsdagmorgen even na 8 uur met een ziekenwagen naar het UZ Gasthuisberg gebracht, nadat ze op het Vuntcomplex in Kessel-Lo ten val was gekomen. De valpartij gebeurde wanneer de fietsster een andere fietser wilde inhalen, en de fietssturen in mekaar haakten. Beiden gingen tegen de grond. Het slachtoffer, dat geen valhelm droeg, kreeg een flinke klap tegen het hoofd en was korte tijd bewusteloos. De tweede betrokken fietsster, die wel een valhelm droeg, bleef ongedeerd.
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?