Keerbergen Schaatst komt weer terug.
Volledig scherm
Keerbergen Schaatst komt weer terug. © Vertommen

Schaatsbaan komt weer terug naar Gemeenteplein

KeerbergenGoed nieuws voor wie deze winter de schaatsen wil aanbinden, want Keerbergen Schaatst komt opnieuw terug. Van 10 december tot en met 8 januari kunnen sportievelingen weer rondjes gaan malen op het ijs. Al is dat uiteraard niet het enige waarvoor je naar het Gemeenteplein kan deze winter.

 1. Op zoek naar een betaalbare parkeerplaats in Mechelen, Lier of Heist-op-den-Berg? Wij wijzen je de weg naar de goedkoopste parkings
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Op zoek naar een betaalbare parkeer­plaats in Mechelen, Lier of Heist-op-den-Berg? Wij wijzen je de weg naar de goedkoop­ste parkings

  De dagen worden weer langer. Tijd dus om nog eens een uitstapje te maken naar de stad. Snuisteren in de winkelstraten, musea bezoeken of genieten van een hapje en een drankje, de stad heeft voor elk wat wils. Maar als je met de auto gaat, kunnen de kosten voor een parkeerplaats snel oplopen. Wij zochten voor jou uit waar je het goedkoopst parkeert in de steden Mechelen, Lier en Heist-op-den-Berg.
 2. Restaurant schenkt morgen omzet weg aan hulpdiensten in Turkije: “Hopelijk wordt het de drukste dag van het jaar”
  PREMIUM
  Mechelen

  Restaurant schenkt morgen omzet weg aan hulpdien­sten in Turkije: “Hopelijk wordt het de drukste dag van het jaar”

  Ga je morgen donderdag iets eten of drinken bij Merad op de Mechelse Vismarkt? Dan steun je rechtstreeks de door de aardbeving getroffen gezinnen in Turkije. De uitbaters schenken immers de volledige omzet weg. “Ik hoop dat donderdag heel veel mensen komen eten, want alle financiële hulp is welkom”, zegt Dilara Demir, zelf afkomstig uit de streek.