Nieuwe woonwijk met 76 huizen tegen 2020

Keerbergen is in 2020 een nieuwe woonwijk rijker. Op de site aan de Bakestraat verrijzen tegen dan 45 privé-woningen en nog eens 31 sociale huizen. Er wordt ook 1 hectare groene long beloofd.

0 reacties

 1. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
  Energie

  Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

  De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.
 2. Flatbewoners even geëvacueerd door vergeten pan op vuur
  LEUVEN

  Flatbewo­ners even geëvacu­eerd door vergeten pan op vuur

  In een appartement op het Glasblazerijplein is zaterdagavond omstreeks 22.30 uur brand uitgebroken. Oorzaak was een pan die op het vuur was blijven staan, terwijl de bewoner in slaap was gevallen. Het verbrande eten veroorzaakte een dikke rookwolk en het brandalarm trad in werking. De bewoner slaagde erin erger te voorkomen en ademde daarbij wat rook in. De toegesnelde brandweer voerde nog een controle uit en verluchtte de flat. Daarna mochten alle bewoners weer naar binnen. De bewoner die rook had geïnhaleerd, werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis.