Illustratie.
Volledig scherm
Illustratie. © vertommen

Man geeft ex-schoonbroer vuistslag op café

KEERBERGEN/BONHEIDENTwee mannen uit Keerbergen en Bonheiden zijn veroordeeld tot drie maanden cel voor slagen en vernielingen. De twee raakten slaags op café in Keerbergen.

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Vlak voor de verstrenging: feesten met de rem op in Leuven. “Dit voelt als dubbel verraad”
  PREMIUM
  Leuven

  Vlak voor de verstren­ging: feesten met de rem op in Leuven. “Dit voelt als dubbel verraad”

  Aanvankelijk leek deze avond te zullen draaien rond het experiment met het centrale aanmeldsysteem op de Leuvense Oude Markt. Maar dat er verstrengingen op til waren (en die zijn intussen ook doorgevoerd: de horeca moet dicht om 23 uur), dat leek iedereen aan zijn theewater te voelen. Nog een laatste keer stevig feesten dan maar? “Bwa, iets drinken, wat babbelen, en proberen terug op kot te geraken.” Een verslag van een donderdagavond.