In Keerbergen werd een man dood aangetroffen in natuurgebied de Broekelei. De politie plaatste een witte tent over het lijk.
Volledig scherm
In Keerbergen werd een man dood aangetroffen in natuurgebied de Broekelei. De politie plaatste een witte tent over het lijk. © JSL

Lichaam van 76-jarige man gevonden in water in natuurgebied Broekelei

KeerbergenIn natuurgebied de Broekelei in Keerbergen is donderdagnamiddag het lichaam van de 76-jarige F. D. in het water gevonden. Volgens buurvrouw Angelique leed hij al enkele jaren aan de ziekte van Parkinson en was hij er uitzonderlijk alleen op uitgetrokken. “Het is verschrikkelijk wat er gebeurd is. Hij vond het zo erg dat hij door de coronamaatregelen zijn kleinkinderen al zolang niet meer had gezien”, vertelt zij. 

 1. Fietsster aangereden door auto op Naamsesteenweg
  HEVERLEE

  Fietsster aangereden door auto op Naamse­steen­weg

  Op de Naamsesteenweg in Heverlee is een fietsster zondag omstreeks 11 uur aangereden door een auto. De 22-jarige vrouw uit Heverlee reed in de richting van de Naamsepoort. Een 24-jarige autobestuurder uit Oud-Heverlee reed in dezelfde richting. Op het kruispunt met de Groenstraat draaide de automobilist rechtsaf. Hij had de fietsster niet gezien en reed haar aan. Het voorwiel van de fiets belandde onder het voorwiel van de auto. De jongedame kwam ten val en liep verwondingen op aan de rechterhand en aan het gezicht. Ze werd voor verzorging overgebracht naar het UZ Gasthuisberg.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek