Jacques Vermeire ontvangt eerste ‘F.C. De Kampioenen’-versie van Monopoly
Volledig scherm
PREMIUM
Jacques Vermeire ontvangt eerste ‘F.C. De Kampioenen’-versie van Monopoly © Patrick Vertommen

Jacques Vermeire ontvangt eerste ‘F.C. De Kampioenen’-versie van Monopoly: “Mijn tactiek? Alles kopen wat je kan en de rest saboteren ”

KeerbergenHeuglijk nieuws voor alle fans van ‘F.C. De Kampioenen’, want de Monopoly versie van de plezantste café-voetbalploeg van Vlaanderen is voortaan te koop. Jacques Vermeire, DDT in de serie, mocht het eerste exemplaar in ontvangst nemen. “Ik heb lange tijd niet meer op producten van de Kampioenen gestaan, dus ik ben geweldig trots om dit spel aan mijn lijstje toe te voegen”, reageert hij.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).