Het hert stak de Putsebaan zonder kleerscheuren over
Volledig scherm
Het hert stak de Putsebaan zonder kleerscheuren over © Robin Vanwin

Hert kan zonder kleerscheuren Putsebaan oversteken

KeerbergenAltijd mooi wanneer de natuur even gedag komt zeggen in eigen tuin. Maar toen Robin Verwin vanochtend deze ontmoeting vastlegde maakte ze zich vooral zorgen. Ze woont immers op de drukke Putsebaan. Zou het dier die oversteek wel overleven? 

0 reacties

 1. Motorcompartiment van auto vat vuur tijdens het rijden

  Motorcom­par­ti­ment van auto vat vuur tijdens het rijden

  De brandweer is dinsdagnamiddag omstreeks 13.00 uur moeten uitrukken naar het kruispunt van de Lange Dreef met de Rijmenamseweg in Rijmenam bij Bonheiden. Het motorcompartiment van een wagen had het er vuur gevat. “Het was de autobestuurster zelf die de brand tijdens het rijden plots had opgemerkt”, vertelt Larissa Gommers van de Hulpverleningszone Rivierenland. Bij aankomst van de brandweer stond het voertuig in lichterlaaie. Het vuur was echter snel onder controle. Nadien werd de wagen getakeld. Door de interventie van de hulpdiensten werd de rijbaan tijdelijk afgesloten voor het verkeer.
  Keerbergen
 2. In deze Delhaize mocht je dit weekend niet kieskeurig zijn: “Al blij dat ze open zijn... Maar dit is wel héél erg”
  PREMIUM

  In deze Delhaize mocht je dit weekend niet kieskeurig zijn: “Al blij dat ze open zijn... Maar dit is wel héél erg”

  Het zou een “ongewoon weekend” worden in onze supermarkten, zo voorspelde retailexpert Gino Van Ossel. Ongewoon is het ook geworden in de vestiging van Delhaize in Heverlee, waar gisteren heel wat rekken leeg bleven. “Het gaat om versproducten uit het magazijn in Zellik, dat de voorbije dagen en ook vrijdagavond nog werd geblokkeerd”, aldus Delhaize-woordvoerder Roel Dekelver.
  Leuven